FIA ERIKSSON!

KILANDS MATTOR

- I samarbete med Kilandsmattor.se -

Nu har jag fått hem ännu en fantastisk matta från Kilands mattor! Denna är den tredje i min ägo, en plastmatta som även går att vända på för lite variation. Hur fin?! Hela rummet fick sig ett lyft och det blev genast roligare att titta in där. Just denna plastmatta heter Marrakech och jag har storlek 70 x 150. Annars är det bara att kika under kategorin plastmattor för att se hela utbudet! Som vanligt är leveransen snabb, alltid lika nöjd ♥ Rekommenderar starkt!

ONSDAGHallå igen babes ♥ Jag får faktiskt skylla på att min dator har varit sönder, och det blir inge bra alls när man uppdaterar från telefonen. MEN NU SÅ! Vad har hänt sedan sist då? Jag har börjat jobba i Borlänge istället för Ludvika! Eftersom att jag bor i Borlänge nu så bestämde jag mig för att jobba här då det sparar så mycket energi på att slippa pendla. Så just nu jobbar jag på Salong Hannah! (@salonghannah på Instagram). Vi har faktiskt varit kollegor förut ju, jag jobbade på den salongen förut men då var det en annan ägare. Så nu har bästa Hannah tagit över salongen! Hon (och Guy Tang) är min förebild i frisöryrket så det känns superbra att ha henne som chef, hihi.
På tal om frisöryrket så är jag klar med mina traineetimmar i sommar och kan avlägga gesällprov efter det. Dock tänkte jag börja träna på det i höst/vinter så slipper jag stressa med det i sommar. 

Just det, det blev en liten gardinlugg på mig också. Jag har blivit så sugen när jag har klippt det på mina kunder, och jag kände bara yolo. Det växer ut! Hörs snart igen

POZEHAIR.SE

- I samarbete med Pozehair.se -Jag har använt mig av löshår och hårförlängningar i över 10 år nu, det är något jag länge brunnit för och tycker är en fantastisk idé! Just att man kan förändra så mycket, om man så bara önskar mer fyllighet och volym i form av förtjockning, mer längd på håret, eller till och med få in lite mer färgeffekter. Allt är möjligt, det är bara en själv som sätter gränser och det är det som är så fantastiskt! På sistone har jag hört mycket gott om Pozehair, och har därför fått äran till ett betalt samarbete i form av detta inlägg. 

 

Ett plus är att det finns så många olika isättningsmetoder, så det finns något som passar för alla som är intresserade; Clip & go, flip & go, microringar, keratinvaxslingor, tejp, färdigt träns m.m! Alla olika metoder har sina egna unika fördelar. Så jag tänkte att vi skulle gå igenom några av de olika metoderna!
Clip & go är perfekt om du inte gillar att ha i löshår hela tiden och vill kunna ta ur det när du duschar, sover och liknande.
Flip & go är bra för de väldigt sköra håren, där flippar man in hårdelen som om det vore ett hårband och då belastar det inte hårstråna på samma sätt.
Microringar är ett lite mer skonsammare alternativ för keratinvax, då ingen värme används och istället knipsas fast med små ringar, men däremot sitter keratinvax mycket bättre.
Köper man ett färdigt hårträns så kan man göra sitt egna clip & go- set, eller sätta fast med hårlim vilket jag personligen gillar att kombinera. Sedan har vi tejp- superbra för de tunna håren då fästena är så platta och tunna och chansen att fästena då ska synas är minimal. 

Så in och kika på Pozehair om du är intresserad av att köpa löshår! Det finns även i olika kvalitéer för olika plånböcker och behov. 

LOWLIGHTSGjorde lite lowlights på mig själv idag när jag ändå var ledig, var så trött på mina platinaljusa längder. Detta känns mer naturligt och det blir lite mer flyt i det, det gillar jag! Hörs i veckan ♥

THEMOBILESTORE

- I samarbete med Themobilestore.se -Jag älskar mitt nya iPhone X skal från Themobilestore! Hade haft samma skal på i säkert 2 år och det var inte så fräscht, så det var verkligen dags att byta. Jag valde detta skal med guldglitter som flyter omkring inuti skalet, älskar att det är lite snöglobskänsla från när man var liten! Så ville jag såklart ha texten GRL PWR då man fick bestämma själv vad det skulle stå på. Tusen tack till Themobilestore, in och kika via länken ni också! ♥

BORLÄNGEFörlååååt för sämsta uppdateringen! Det har varit lite mycket senaste månaden så bloggen har hamnat åt sidan. Men nu ska jag vara på banan igen! (Jag läser alltid frukten banan när man skriver banan).
Jag har faktiskt hunnit varit Borlänge-bo i snart en månad som jag inte berättat än. Bodde alltså i Ludvika innan, men nu har jag flyttat till min karl i Borlänge. Jag jobbar dock kvar i Ludvika på Kammamera! Så jag får stå ut med att pendla lite, men det har jag gjort förut och jag lever ju än. Här får ni ett smakprov på vardagsrummet så länge, de flesta av mina möbler har följt med. Daniel säger att det känns som att vi är hemma hos mig, fast i "hans hem". Hahaha! Hörs snart igen! PUSS

SHOPPING

Detta fick jag med mig hem från resan! Väskan är jag heeeelt kär i. Älskar den! Den fyndade jag i Maspalomas. Sedan Benefits porefessional som jag beställde på taxfreen. Herregud vad bra den är!! Den kommer jag föralltid att ha hädanefter 

PARTYKUNGEN

- I samarbete med Partykungen.se -


1. Röda rosor /2. Hjärtballonger /3. Rosenblad /4. Gigantisk mjukisnalle /5. Muggar Mr&Mrs /6. Badkonfetti /7. Ballongbukett /8. Gelehjärtan /9. Vibrerande läppstift *blink*

Hallå kära vänner! Ni har väl inte glömt Alla hjärtans dag 14e februari? Det hade faktiskt jag gjort om jag ska vara ärlig, jag som varit singel alla år förutom detta. Och självklart sviker inte Partykungen oss, utan har allt man kan tänka sig till den stora kärleksdagen! Allt från rosenblad, till gigantiska nallar, romantiska spel, godis, erotik och massa mer! Allt för att lyxa till det lite extra med sin käraste och visa uppskattning som tar igen de dagar under året man varit lite extra tjurig. Uppskattning behövs alltid, och man får aldrig glömma att fortsätta dejta varandra! Det är viktigt tycker jag.

Och om du singel, ingen fara! Dra ihop singelvännerna eller syskonen och beställ hem denna peruk, så kan ni ironiskt sitta och leka kärleksguden Amor och ha myskväll med massa snacks. För man får inte glömma att det också är kärlek.

Eller varför inte bara vara helt solo, och beställa hem nr 9 ladies? Måste erkänna att jag har den i min ägo, hahaha. Perfekt att ha med sig i sminkväskan lite diskret. Fast se bara till så att inte vännerna ska prova ditt smink, den råkade tyvärr min väninna ut för en gång. "Åh vilket fint läppstift" *Duuuuuurrrrr*. Men det är en annan historia! Hoppas alla beställer hem lite kul från partykungen, singlar som kära. Alla hjärtans dag är för ALLA! laughing Kika bara in på kategorin Alla hjärtans dag. Puss och kram!