FIA ERIKSSON!

Kategori: NEJTACK

NEJTACK

UGLY


Längesedan jag fyllde på min favoritkategori "Nejtack!" Gillar verkligen denna kombo med tjocktröja med coolt tryck, sidentrosor och höga boots. Passar perfekt till våren när man vill ha brunbrända lår! Vad tycks?

NEJTACK

NEJ TACK

Här får ni en härlig outfit av mig som lyser upp i höstmörkret!

NEJTACK

NO THANKS


Vad sägs som ett värmande Nejtack i dessa kyliga tider! Drömmer mig bort till värmen och önskar jag kunde ha bara armar som dessa. (Skojade). Jag själv gillar inte denna kombination med en rutig tajt skjorta tillsammans med en stor pösig kjol. Väskan tilltalar mig inte heller så värst, men den matchar ju i alla fall diademet! (ögonen och öronen)

 

NEJTACK

Flames of death - Ugly

 

 

Jag tycker faktiskt att vi varierar lite med ett nejtack idag! Här har vi en väldigt cool och självsäker outfit. Om någon är sugen på att köpa något utav detta är det bara att trycka på bilden så får ni se vart de kommer ifrån, samt pris!

NEJTACK

Ugly


Sådärja mina vänner! Var det inte längesedan vi körde en "nejtack"?! Här har ni en bekväm nyårsoutfit från mig!

NEJTACK

UGLY

 

Jag personligen gillar inte denna kombo med trosor utanpå byxor. Gillar inte outfiten över huvudtaget faktiskt.. Är det bara jag, eller påminner det inte lite om Michael Jackson om man kollar snabbt?.. Hahaha. 

NEJTACK

UGLY OUTFIT

 

Bara så ni vet så skrattar jag när jag knåpar ihop dom här kollagen.. Här delar jag i alla fall med mig av en outfit om man vill känna sig cool och avslappnad. Jag själv skulle inte vilja ha på mig den dock.

NEJTACK

UGLY OUTFIT

Här har vi ett exempel på en riktigt ful outfit som ingen borde bära för allas trevnad.
Ska nog börja göra en ful outfit varje vecka. Istället för att visa vad jag tycker är snyggt att ha på sig så kan vi ju också ta upp lite big no. Hahaha! Vad sägs?! Inget illa menat om någon av er har något av dessa plagg i garderoben, det är bara matchningen som jag menar. Så, detta får bli veckans "nejtack"!
Upp