FIA ERIKSSON!

Kategori: MODE

KILANDSMATTOR.SE

- I samarbete med Kilandsmattor.se -

Kolla min nya fantastiska matta jag fick hem från Kilandsmattor.se! Tänk att en matta kan göra så mycket, mitt lilla kök fick genast ett större och luftigare intryck. Älskar den verkligen! Denna matta som heter Hestra är handvävd i ull, och passar lika bra i köket som under vardagsrumsbordet. Jag kommer nog variera mig lite där, men just nu får den ligga i köket! Ullen är ju dessutom naturligt fet vilket gör att smuts och vätskor lägger sig utanpå materialet och gör det lättare att torka bort. Så det känns ju toppen att ha en matta som man vet kommer hålla!
Jag valde den vita (storlek 140x200) då jag för det första älskar ljusa hem, och för att jag vill kunna variera mig med andra färgdetaljer utan att det ska krocka med mattans färg. Tidlös men enkel matta med andra ord! Den finns ju även i andra fina färger för olika smaker och hem. Precis som förra gången så var leveranstiden supersnabb! smile Så nöjd!

J A C K A
Det är väl bara att inse att vintern närmar sig, så jag klickade hem en ny och lite längre vinterjacka från Nelly! Känns alltid liiiite bättre att ha en ny snygg vinterjacka att kicka igång kylan med. Den är dessutom nedsatt från 799 kr till 479! Hittas HÄR

MODEGALLERIAN

I samarbete med Modegallerian .se1. HÄR 379:- // 2. HÄR 1195:- // 3. HÄR  399:- // 4. HÄR 1995:- // 5. HÄR 679:- // 6. HÄR 1195:-
1. HÄR 849:- // 2. HÄR 1245:- // 3. HÄR 749:- // 4. HÄR 949:- // 5. HÄR 809:- // 6. HÄR 699:-


Nu har jag tagit fram några några höst-och vinterfavoriter ur jackor och skor som jag hittade på Modegallerian.se! Blev ett lite mörkt tema märkte jag haha, men det går ju aldrig ur tiden. Jag funderar starkt på att klicka hem både jackan och skorna i nummer 1! Det som är så bra med modegallerian är att alla produkter samlas på ett och samma ställe från olika varumärken och butiker, så är det bara att klicka i om det är något speciellt varumärke man vill se! Så skönt att allt samlas, så slipper man gå in på massa olika webbadresser för att leta om det är någon specifik kategori man är ute efter.

L O BBästa kollegan Johanna klippte mig häromdagen! Blev en lob igen, hade ju så ett tag i våras men jag hann aldrig vänja mig förrän jag ångrade mig och ville ha långt igen haha. Men denna gång känns det faktiskt mycket bättre! Så skönt att slippa 1 kg löshår.