FIA ERIKSSON!

Kategori: KREATIVITET & TIPS

MJUK OMBRE

Igår bestämde jag mig väldigt spontant för att färga en mjuk/naturlig ombre på mig själv då jag är så trött på min mörka utväxt som kommer så snabbt hela tiden. Så nu kommer min utväxt smälta ihop lite bättre och jag behöver inte färga lika ofta förhoppningsvis! Ville inte ha en supermörk färg då jag fortrande vill känna mig blond, så jag körde på denna som är en askig mörkblond. Det blev en väldigt naturlig övergång så jag är nöjd! Lite svårt att göra på sig själv där bak, men det gick! Haha. Tips till er blondisar som är trötta på att färga utväxten varenda månad! Tänk bara på att fada ut ordentigt så det inte blir en skarp kant. Puss!

HÅRRÄDDNINGÅh vad jag älskar min löshårs-bulle! Den räddar mig de dagar jag inte orkar göra något med håret. Ett väldigt bra tips för tjejer med kort eller tunt hår som aldrig får till den där perfekta stora bullen. Tar minre än 1 minut att sätta i, finns HÄR för 199 kr! Jag har färgen light blond.

HÅRINPACKNING MED FÄRGPIGMENTVill bara tipsa om denna hårinpackning från Mood med lila färgpigment i som tar bort gula toner i blonderat hår! Den är huuuuur bra som helst. Började med att jag hittade den på Gekås i Ullared för 49 kr, och när jag kom hem och provade den så ångrade jag direkt att jag inte köpte på mig ett lager.
Sökte runt lite på internet och hittade den på Lyko.se för 69 kr!
Den påminner mycket om Revlons färgbomb, fast denna är nästan bättre tycker jag. Och betydligt billigare!

CHANELJag har gjort mig två nya favvokuddar! Superenkelt. Köpte lädertyg på en tygaffär, klippte ut två chanelmönster och limmade bara fast på två kuddar med textillim.

Måste bara skriva ut mina agressioner om Turkietresor. Jag glömde ju som sagt min mobil i Turkiet, och Turkietresor som jag reste med skulle skicka den förra lördagen då en guide kom tillbaka till Sverige. Jag förväntade mig att få tillbaka min mobil förra veckan då det brukar ta ca 3 arbetsdagar när man skickar något i Sverige. Men efter att min mobil aldrig nådde mig så hörde jag av mig till dom och frågade om de ens hade skickat min mobil, och NEJ det hade de inte! Då har alltså min mobil legat hemma hos en av guiderna i NIO dagar utan att hon orkat skicka den. Inte nog med det, så börjar de mejlet med "Hej Sara!" också.
Väldigt oprofessionella. Åh... Över 3 veckor utan min telefon nu. Den skickas idag i alla fall så jag har den i slutet av veckan. Äntligen.

BLOMKRANS AV PLASTBLOMMOR

För ett årsedan satt jag och plockade ur insekter ur mitt hår som tydligen trivdes i min midsommarkrans! Så detta år beslutade jag mig för att ha en plastkrans då jag inte är så förtjust i insekter, haha. Var superlätt att göra, hittade en körsbärsgren i plast på Rusta för 30 kr som jag bara virrade runt och satt fast med ståltråd. Sedan sydde jag fast lite fler större vita blommor. Så denna får pryda mitt huvud denna helg! Vissnar aldrig dessutom, så denna kommer nog komma till mer användning i sommar. Tips!

BRUN UTAN SOLVill verkligen tipsa om denna brun utan sol från Saint Tropez! Man ser skillnad på en gång och den luktar inte lika mycket som de flesta gör (jag hatar BUS-doft! Haha). Finns på Rusta för 99 kr! Tips tips!

Update: Jo, den luktar precis lika konstigt som alla andra BUS gör! Doften går nog inte att komma ifrån tyvärr haha. Men när BUS:en torkat så kan man smörja över ett lager med en goddoftande bodylotion så försvinner lite av doften i alla fall!

T V Å B Ö C K E R

Två nya böcker som jag tycker alla ska köpa! Hahah, låter som om jag skulle vara skitdeprimerad!  Nej men man blir väldigt glad av att läsa dom, speciellt om vardagen känns lite grå och man känner att man har slut på inspiration. De verkar väldigt bra hittills, jag köpte de HÄR

GÖR EGET SILVERSCHAMPO/ SILVERBALSAMJag har funderat ett tag på hur man skulle kunna göra sitt eget silverschampo och silverbalsam med tanke på att det är lite dyrare än vanligt. Kom på idén men karamellfärg, googlade omkring lite och såg att det faktiskt ska gå att göra!
Allt man behöver är tomma flaskor, röd och blå karamellfärg (tillsammans blir det lila) och sitt favoritschampo och favoritbalsam. 
Det bästa när man gör sitt egna är att man kan "skräddarsy" det så att det passar ens egna hår. Man kan välja om man vill ha det lila om håret bara har lite gula skiftningar, eller mer åt det blåa hållet om det är mer åt oranget. Plus ett schampo som verkligen passar ditt hår, tex för torrt hår! Superbra ju. Så tips tips tips! Man sparar massor av pengar dessutom.

Upp