FIA ERIKSSON!

Kategori: INREDNING

KILANDS MATTOR

- I samarbete med Kilandsmattor.se -

Nu har jag fått hem ännu en fantastisk matta från Kilands mattor! Denna är den tredje i min ägo, en plastmatta som även går att vända på för lite variation. Hur fin?! Hela rummet fick sig ett lyft och det blev genast roligare att titta in där. Just denna plastmatta heter Marrakech och jag har storlek 70 x 150. Annars är det bara att kika under kategorin plastmattor för att se hela utbudet! Som vanligt är leveransen snabb, alltid lika nöjd ♥ Rekommenderar starkt!

KILANDSMATTOR.SE

- I samarbete med Kilandsmattor.se -

Kolla min nya fantastiska matta jag fick hem från Kilandsmattor.se! Tänk att en matta kan göra så mycket, mitt lilla kök fick genast ett större och luftigare intryck. Älskar den verkligen! Denna matta som heter Hestra är handvävd i ull, och passar lika bra i köket som under vardagsrumsbordet. Jag kommer nog variera mig lite där, men just nu får den ligga i köket! Ullen är ju dessutom naturligt fet vilket gör att smuts och vätskor lägger sig utanpå materialet och gör det lättare att torka bort. Så det känns ju toppen att ha en matta som man vet kommer hålla!
Jag valde den vita (storlek 140x200) då jag för det första älskar ljusa hem, och för att jag vill kunna variera mig med andra färgdetaljer utan att det ska krocka med mattans färg. Tidlös men enkel matta med andra ord! Den finns ju även i andra fina färger för olika smaker och hem. Precis som förra gången så var leveranstiden supersnabb! smile Så nöjd!

KILANDS MATTOR

I samarbete med Kilandsmattor.se
 

Jag har fått en grej för mattor på sistone! Älskar verkligen min nya matta från Kilandsmattor.se. Den passade perfekt i min lilla hall! Fanns verkligen hur fina mattor som helst, allt från badrumsmattor till stora rumsmattor till stolsdynor och mycket mer. Det bästa var nog leveranstiden då jag fick hem mattan redan dagen efter!
Just denna matta går att vända på om man vill ha lite variation med färg, så det blev som två mattor i en! Hur bra? Love it

U P D A T E D


Sådär nu börjar det likna något här hemma! Ny liten soffa, nya mattor (såg att den inte låg helt på sin plats under soffbordet haha), lite ny inredning osv!

LÄGENHET
Här kommer några bilder, men det är långt ifrån top notch. Kan inte riktigt bestämma mig om det är min förra lägenhet jag saknar, eller min vita soffa. Haha! Och golvet i förra lägenheten. Soffan jag har nu är alldeles för mörkgrå för min ljusa inredning tyvärr, hade hellre velat ha den ljusare grå. Så har räddat upp det tillfälligt med vita lakan och filtar, hahaha. Ska köpa en ljusljusgrå soffa sen. Och en större matta att ha under matbordet. Och fler ljustakar i guld osv! Trivs inte riktigt som det ser ut just nu och kan inte riktigt sätta fingret på vad det är, men jag tror att det är soffan och golvet främst. Och mina 3 kvadrat som försvann (från 35kv till 32kv). Får knappt plats med kläder nu, så de där extra 3 kvadratmeterna gjorde faktiskt ganska mycket. Känner ändå att jag vill lägga upp bilder så man kan kolla tillbax och jämföra osv! Kan någon ge mig ett presentkort på 10.000 på Ikea eller Rusta tack?

INREDNING


På lördag får jag ääääntligen flytta! Det har blivit uppskjutet hela tiden så man har gått runt som ett frågetecken och inte riktigt kunnat slappna av. Men nu så! Ska bli så otroligt skönt att få en grå soffa istället för vit, då kanske man vågar bjuda hem folk som törs dricka färgglada drycker i soffan. Har undvikit det så mycket som det gått tidigare haha! Här är i alla fall ett litet smakprov inredningsvis! Lite som tidigare med vitt, guld, stilrent och färgdetaljer i form av blommor osv. Men mer guld denna gång! Beställde det sjukt fina kuddfodralet x2 från Jotex och hittas här!

L

Sådär, nu är äntligen väggarna klara! Woho. Passade på att möblera om lite också, blev mycket bättre tycker jag. Så nu är jag nöjd och kan slappna av!