FIA ERIKSSON!

Kategori: HÅR

HAIRTALK(före, men det förstod ni förhoppningsvis haha!)

Idag satte min chef Hannah i Hairtalk på mig! HUR FINT? Jag har aldrig någonsin haft något bättre löshår. Detta är materiell lycka! Hairtalk håller i upp till 1,5 år om man sköter det rätt. Det säger väl en hel del? Vi använde oss av 4 olika färger (18/613, 24, 18 och 20). TACK till världens bästa Hannah ♥ Hon kan verkligen sin grej, jag är så glad att hon är min handledare och att jag får jobba på hennes salong. Ni kan läsa mer om Hairtalk på deras hemsida HÄR. Och glöm inte att följa salongen på Instagram @salonghannah kiss

POZEHAIR.SE

- I samarbete med Pozehair.se -Jag har använt mig av löshår och hårförlängningar i över 10 år nu, det är något jag länge brunnit för och tycker är en fantastisk idé! Just att man kan förändra så mycket, om man så bara önskar mer fyllighet och volym i form av förtjockning, mer längd på håret, eller till och med få in lite mer färgeffekter. Allt är möjligt, det är bara en själv som sätter gränser och det är det som är så fantastiskt! På sistone har jag hört mycket gott om Pozehair, och har därför fått äran till ett betalt samarbete i form av detta inlägg. 

 

Ett plus är att det finns så många olika isättningsmetoder, så det finns något som passar för alla som är intresserade; Clip & go, flip & go, microringar, keratinvaxslingor, tejp, färdigt träns m.m! Alla olika metoder har sina egna unika fördelar. Så jag tänkte att vi skulle gå igenom några av de olika metoderna!
Clip & go är perfekt om du inte gillar att ha i löshår hela tiden och vill kunna ta ur det när du duschar, sover och liknande.
Flip & go är bra för de väldigt sköra håren, där flippar man in hårdelen som om det vore ett hårband och då belastar det inte hårstråna på samma sätt.
Microringar är ett lite mer skonsammare alternativ för keratinvax, då ingen värme används och istället knipsas fast med små ringar, men däremot sitter keratinvax mycket bättre.
Köper man ett färdigt hårträns så kan man göra sitt egna clip & go- set, eller sätta fast med hårlim vilket jag personligen gillar att kombinera. Sedan har vi tejp- superbra för de tunna håren då fästena är så platta och tunna och chansen att fästena då ska synas är minimal. 

Så in och kika på Pozehair om du är intresserad av att köpa löshår! Det finns även i olika kvalitéer för olika plånböcker och behov. 

LOWLIGHTSGjorde lite lowlights på mig själv idag när jag ändå var ledig, var så trött på mina platinaljusa längder. Detta känns mer naturligt och det blir lite mer flyt i det, det gillar jag! Hörs i veckan ♥

HÅRFÖRÄNDRINGJust det! Jag fick ju något form av ryck och bestämde mig på någon timme att jag ville gå tillbax till långt hår igen. Trivdes rätt bra i min Lob, men alltid dras jag tillbax till långt igen. Känner mig liksom mer feminin i det, så jag kanske ska lära mig av detta nu. Men det är ju det som är det roliga med hår, eller hur? Att man faktiskt kan förändra det- för det växer.

L O BBästa kollegan Johanna klippte mig häromdagen! Blev en lob igen, hade ju så ett tag i våras men jag hann aldrig vänja mig förrän jag ångrade mig och ville ha långt igen haha. Men denna gång känns det faktiskt mycket bättre! Så skönt att slippa 1 kg löshår.

H Ã… RNågra Balayage-arbeten jag gjort! Glöm inte att ni kan boka tid hos mig online HÄR och kika i lugn och ro, passa på att boka en tid så ni blir fina innan jul och nyår laughing

L O B


I måndags fixade jag Taminas hår på salongen! Herreguuud vad hon passar i det. Det blev en isblond lob! Man blir så himla sugen själv, man ser så himla mycket mognare och fancy ut i lite kortare längd tycker jag. Men feg som man är så har jag kvar mitt långa ett tag till!

MJUK OMBRE

Igår bestämde jag mig väldigt spontant för att färga en mjuk/naturlig ombre på mig själv då jag är så trött på min mörka utväxt som kommer så snabbt hela tiden. Så nu kommer min utväxt smälta ihop lite bättre och jag behöver inte färga lika ofta förhoppningsvis! Ville inte ha en supermörk färg då jag fortrande vill känna mig blond, så jag körde på denna som är en askig mörkblond. Det blev en väldigt naturlig övergång så jag är nöjd! Lite svårt att göra på sig själv där bak, men det gick! Haha. Tips till er blondisar som är trötta på att färga utväxten varenda månad! Tänk bara på att fada ut ordentigt så det inte blir en skarp kant. Puss!