FIA ERIKSSON!

POZEHAIR.SE

- I samarbete med Pozehair.se -Jag har använt mig av löshår och hårförlängningar i över 10 år nu, det är något jag länge brunnit för och tycker är en fantastisk idé! Just att man kan förändra så mycket, om man så bara önskar mer fyllighet och volym i form av förtjockning, mer längd på håret, eller till och med få in lite mer färgeffekter. Allt är möjligt, det är bara en själv som sätter gränser och det är det som är så fantastiskt! På sistone har jag hört mycket gott om Pozehair, och har därför fått äran till ett betalt samarbete i form av detta inlägg. 

 

Ett plus är att det finns så många olika isättningsmetoder, så det finns något som passar för alla som är intresserade; Clip & go, flip & go, microringar, keratinvaxslingor, tejp, färdigt träns m.m! Alla olika metoder har sina egna unika fördelar. Så jag tänkte att vi skulle gå igenom några av de olika metoderna!
Clip & go är perfekt om du inte gillar att ha i löshår hela tiden och vill kunna ta ur det när du duschar, sover och liknande.
Flip & go är bra för de väldigt sköra håren, där flippar man in hårdelen som om det vore ett hårband och då belastar det inte hårstråna på samma sätt.
Microringar är ett lite mer skonsammare alternativ för keratinvax, då ingen värme används och istället knipsas fast med små ringar, men däremot sitter keratinvax mycket bättre.
Köper man ett färdigt hårträns så kan man göra sitt egna clip & go- set, eller sätta fast med hårlim vilket jag personligen gillar att kombinera. Sedan har vi tejp- superbra för de tunna håren då fästena är så platta och tunna och chansen att fästena då ska synas är minimal. 

Så in och kika på Pozehair om du är intresserad av att köpa löshår! Det finns även i olika kvalitéer för olika plånböcker och behov. 

2 mars 2018 15:38 | HÅR |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas