FIA ERIKSSON!

ONSDAGHallå igen babes ♥ Jag får faktiskt skylla på att min dator har varit sönder, och det blir inge bra alls när man uppdaterar från telefonen. MEN NU SÅ! Vad har hänt sedan sist då? Jag har börjat jobba i Borlänge istället för Ludvika! Eftersom att jag bor i Borlänge nu så bestämde jag mig för att jobba här då det sparar så mycket energi på att slippa pendla. Så just nu jobbar jag på Salong Hannah! (@salonghannah på Instagram). Vi har faktiskt varit kollegor förut ju, jag jobbade på den salongen förut men då var det en annan ägare. Så nu har bästa Hannah tagit över salongen! Hon (och Guy Tang) är min förebild i frisöryrket så det känns superbra att ha henne som chef, hihi.
På tal om frisöryrket så är jag klar med mina traineetimmar i sommar och kan avlägga gesällprov efter det. Dock tänkte jag börja träna på det i höst/vinter så slipper jag stressa med det i sommar. 

Just det, det blev en liten gardinlugg på mig också. Jag har blivit så sugen när jag har klippt det på mina kunder, och jag kände bara yolo. Det växer ut! Hörs snart igen

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas